Nyt ei voi valittaa mistään. Ihmeellistä :O Kaneli syö, juo ja pissaa ja kakkaa (hehee, kaikesta sitä voi olla tyytyväinen!), on hiljaa yöt, ei kiipeä verhoihin -toistaiseksi. Leikkiminen on kivaa, sylittely ja puskeminen ja edelleen mun hiusten nuoleminen :) Mutta välillä on halua olla yksin ja levätä kunnolla. Kaneli myös keksi, että meidän sohvan SISÄLLÄ on hauska taso, jossa voi ottaa nokoset. Kyllä me oltiin aika huuli pyöreänä, kun sohva alkoi ensimmäisen kerran kehrätä! Kaneli tykkää katsella ulos ikkunasta, nyt siellä onkin riittänyt lumihiutaleita ja lintusiakin. Kaneli myös tulee, kun kutsutaan -välillä jostain kuuluu hento "miu" ja kun me huutelemme vastaukseksi, neiti syöksyy innoissaan syliin. Ihana ihana ihana tyttö :) Tänään on ohjelmassa turkin hoitoa, mutta tuskinpa siitä mitään tappelua tulee, neiti on selvästi tottunut käsittelyyn. Enemmän jännittää kynsien leikkaus, johon täytyisi tarttua heti alkuviikosta. Täytyy muistaa niksit, joita saimme...

Olemme tutustuneet kisukavereiden blogeihin suurella mielenkiinnolla. On todella hauskaa löytää kavereita! Monien tarinointia seuraamme ihan päivittäin :) Kiitos käynneistänne myös meidän sivuillamme ja tervetuloa uudelleen!

Eilen olimme kaupassa ja synttäreillä, Kaneli jäi sohvalle nukkumaan. Samasta paikasta hänet tullessamme löysimme eli eipä näyttänyt juurikaan kärsineen yksinolosta. Meillä oli vaan jostain syystä hieman kiirus kotiin sieltä juhlista... En tiiä mistä johtui!?