Viime yö menikin sit valvoessa. Tyttöjen leikit sujuu mainiosti, kuten kuvista näkyy, mut tulikin ihan muunlaista ongelmaa. Heräsin, kun jompi kumpi kakoi -just silleen, kuten varmaan kissanomistajat tiedätte... Pahus. No saldo oli se, et Vaniljalta tuli ripuli sen omaan koppaan ja kaksi oksennusta meidän eteisen matolle. Jee, se oli hyvä, pehmoinen ja nätti paikka oksennella... Sen jälkeen Äiti sentäs tajusi kääriä maton rullalle ja rahdata sen vierashuoneeseen -ja ovi visusti kiinni. Tänään ollaan napsittu sit Attapektiä ja toivottu parasta. Aamulla oli vielä löysä massu, mutta ei juuri sen jälkeen. Kasvattaja kertoi, että Vaniljan velikin ripuloi. Toivottavasti tässä ei jouduta antibioottikuurille...

Tytöt on leikkineet tänään kuin parhaimmat kaverit :) Jopa nuoleskeltu on useampaan otteeseen! Eli aika nopsaan sopeuduttiin. Kaneli on hieman innokkaampi painimaan kuin Vanilja, mutta Vaniljan innottumuus voi johtua noista vatsavaivoistakin. Nukuttu on kovasti, välillä Pikkusiskon innoittamana jopa peiton alla:
1296040.jpg

Kaneli on opettanut Vaniljalle raapimapuun käyttöä, kun Äiti ei kauheesti innostunut sohvatuolien raapimisesta :) Vanilja yrittää tehdä kaiken Kanelin perässä, mutta ei ihan vielä osaa. Mutta joka päivä opitaan uutta, se on varma.

Kaneli on alkanut syödä enemmän. Pelkää varmaan, että tuo toinen karvapallo vielä vie senkin sapuskat, jos ei itse syö kaikkea. Ja itse asiassa niin siinä kävisikin ;) Mutta vuoroin vieraissa: Kanelikin söi eilen raksuja Vaniljan kupista.

Nyt on mentävä laittaan ruokaa typyille. Toivottavasti ensi yö menee paremmin...