Okei. Nyt maistuu Kanelille myös ruoka. Se oli helpotus. Tosin tänä aamuna oli varaa nyrpistellä jauhelihalle ;) Mutta yöksi jätimme kuppiin hieman märkäruokaa ja raksuja, joten mistäpä minä tiedän milloin tyttö on niitä maistellut. Vaikkapa puoli tuntia sitten.

Yö meni mainiosti, Kaneli puhisi jalkopäässä ja sohvalla vuorotellen, kuudelta piti sitten tulla leipomaan emännän hiuksia ja nuoleskelemaan niitä taloa vavisuttavan kehräyksen saattelemana. Yyyh... Siitä sai kyllä kissa lempeän lähdön, vaikka suloinen onkin. Tuskin hiuskiinne on kissalle mitään ihanneravintoa. Nääs. Sitten torkuille kainaloon, josta sähkökatkoksien napsutus kissan sitten herätti. Ja sen jälkeen lapset :) Eli herättiin vähän turhankin aikaisin, mutta ehtiihän sitä nukkua myöhemminkin. Vaikka ens vuonna, kun Kaneli on jo aikuinen ja harras kissa!

Mutta virtaa riittää, kun on koko yö nukuttu. Riehutaaaaaaann!! Ympäri sänkyä, peiton tappamista hurjilla hypyillä, ympäri sänkyä taas ja kimppuun! Siitä riemastuneena Isä haki laserpointterin ja muuta ei tarvittu. Kaneli aivan villiintyy siitä valosta :O Saipahan enimmät energianpakotukset purettua, jospa kohta maistuis se jauhelihakin...

1258705.jpg