Elvis haastoi meidät mukaan ihan hassuun klubiin nimeltä Omituisten otusten kerho.
2039786.jpg
Ja näin pitäisi siis toimia:

Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä ( tai kissaa ;)  , jotkan haastan tekemään saman perästä.  Heidän tulee myös kirjoittaa säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset (kissat) tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Luulenpa, että Vanilja on meidän tytöistä se hassumpi, joten mennään näillä:

1. Vanilja saattaa ihan kesken kaiken pysähtyä ja alkaa naksutella hampaitaan, niin kuin olisi isokin saalis näkyvissä.
2. Kun otan Vaniljan syliin antaakseni Pirskatin, koko tyttö on jäykkä kuin halko, korvat menee täysin päätä myöten, ja ilme on kyllä näkemisen arvoinen -hapan kuin sitruuna. Silloin Emäntä hihittää ja tunkee napin naamaan :D
3. Vessassakäynnin jälkeen Vanilja kuoputtaa ja kuoputtaa hiekkaa vimmatusti, peittelee kuin paraskin aavikkorotta -mutta läjä on silti täysin näkyvissä neidin poistuttua paikalta.
4. Kun minä ja Siippa syömme olohuoneessa iltapalaa, Vanilja on aina paikalla. Se hivuttautuu muka huomaamatta lähemmäs ja lähemmäs täysin viattoman näköisenä, kunnes nenä on kiinni maukkaassa tonnikalavoileivässä. Tosin tämä episodi voi mennä myös niin, että Vanilja vaan hyppää leivän kimppuun.
5. Yöllä (kun rapsutukset ovat jostain kumman syystä hieman kiven alla) Vanilja pörrää aikansa mun vieressä, tökkii ja tassuttaa kasvoista. Jos ei reaktiota tule, tyttö näykkää hyvin hellästi nenästä hampailla ja lausahtaa "Baaaaaa..." ihan vienolla äänellä.

Me halutaan kerhoon uusiksi jäseniksi seuraavanlaiset tyypit:
Perditan jengi,
Musta ja Harmaa,
Nenna&Co.,
Jimin poppoo
ja Nero Nauticat.

Toivottavasti innostuvat mukaan :)