Päivä 31

paino 3825 g, vyötärö 37 cm

 

Vanilja on nihkeä. Ei saisi koskea -eikä ainakaan ottaa syliin. Yäk! Silloin tällöin vain kuuluu pieni "mauu", ja sitten saa rapsutella leuan alta. Rouva makoilee tosi paljon, ruoka maistuu mahdottoman hyvin. Nisät ovat selvästi punertavat ja isot. Olemme alkaneet elää jo niin, että pentuja on n. kuukauden päästä :) (Pettymys on valtava, jos kyse onkin valeraskaudesta -mutta käsitellään sitä asiaa vasta sitten... ;D )

 

Tänään siirrymme penturuokaan. Jo noin viikon verran Vanilja on syönyt 4 ateriaa päivässä Kanelin suureksi tyrmistykseksi: "MIKSI TOI SAA JA MÄ EN?!" Lohdutukseksi on Kaneli saanut pari raksua -ja lukinnan toiseen huoneeseen :)  Mutta tänään tosiaan Vaniljalla alkaa penturuokinta, jospa sekin pitäisi paremmin nälän loitolla!


Olin kerännyt hienon linkkilistan InCatin palstalta liittyen raskauteen, synnytykseen ja pentuihin. Nyt palsta on jumissa, ja minä pulassa. Täytynee mennä kirjoittelemaan uudelle palstalle kysymyksiä, että saan mahdollisimman paljon vinkkejä kokoon. Onneksi on kasvattaja, jolta voi aina kysellä -varsinkin niitä tyhmiä kysymyksiä.