Huh. Koistinen ja Makkonen ovat kirjaimellisesti vallanneet koko huushollin! Eikä tosiaan mitenkään hienotunteisesti :D Kynnet esiin ja mitä pidempi tuolin selkänoja, sen parempi! Riepuja alkaa meillä olla siellä täällä somistamassa huonekaluja... :) Jospa jotenkin saataisiin tuho kuriin. Molemmat ovat riemastuttavan riehakkaita ja uteliaita ja sosiaalisia. Jos istut nojatuolin kulmaan kirjan kanssa, saat hyvinkin pian siihen pari kaveria...

Kynsien leikkaus on sietämätöntä. Ehdottomasti. Makkonen huutaa niin, että Vanilja-äiti pelmahtaa paikalle hyvin närkästyneesti mouruten. Malttaa kuitenkin jäädä viereen tarkkailemaan tilannetta eikä käy sentään kimppuuni :) Harjaus on ihan jees, mutta kuka ihme nyt siitäkään viitsii minuuttia kauempaa jäädä nauttimaan?!

Yhteiset leikit ovat sitä parhainta videota meille muille. Uhittelu on hurjaa ja painimaan käydään mielihyvin myös nukkuvan sisaruksen niskaan. -Ja ruoka maistuu parhaalle siitä naapurin kupista... :)

Tässä kuvat 7 viikkoisista söpöläisistä:

1240769101_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koistinen (Sorrento) ja Makkonen (Venezia) -tässä järjestyksessä

1240769121_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koistinen painoi tänään 1093 g ja Makkonen 923 g. Ihan satavarmat ei nuo painot ole, meidän vaaka on nimittäin yllättäin rikki. Kaneli tiputti koko laitoksen tänään lattialle, ja taso irtosi. Nyt on siis punnittava ei-niin-kauhean-rauhallisia pentuja keikkuvan tason päällä, ja voitte varmaan kuvitella kuinka helppoa se on... Mutta eivätköhän nuo lukemat suunnilleen pidä paikkansa.

Sorrento on saamassa kodin Tuusulasta, siitä olemme kovin iloisia :) -Jos ei siis oteta lukuun sitä, että ylipäänsä näistä on pakko luopua...

Leikkikuvia on luvassa, kunhan saadaan aikaiseksi. Siihen asti kiitokset jälleen kommenteistanne ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa :)