Eilen siis saatiin Lady Eowyn eli VANILJA kotiin! Siinäpä tuo kutsumanimikin siis julkaistiin :) Kiitos tosi paljon kaikille, jotka kommentoitte nimiasiaa, teistä oli kyllä oikeasti apua.

Tapasimme Vaniljan kasvattajan Lahdessa. Kotimatka meni ihan mukavasti, välillä neiti kyllä ilmoitteli itsestään suuremmalla ja pienemmällä volalla. Ikävä varmasti oli, matkan Lahteenkin tyttö teki kuitenkin veljensä kanssa. Alkuperäiseen suunnitelmaan tuli muutos -yllättävää, heh- nimittäin Kanelia ei kotona lukittukaan toiseen huoneeseen. Vanilja asetettiin koppeineen eteisen matolle, josta Kaneli jo selkä kyyryssä kävi tulokasta haistelemassa. Muristakin piti.1292264.jpg

Kopan oven avaamisen jälkeen Vanilja lähti hyvin reippaasti ja määrätietoisesti tutkimaan paikkoja. Ihan samassa järjestyksessä tutki huoneet kuin Kanelikin tullessaan :) Vaniljalla oli koko ajan perävaunu mukana:
1292267.jpg

Vanilja pelkäsi enemmän meitä ihmisiä kuin Kaneli, mutta ääniä taas vähemmän. Sauna kiinnosti tosi paljon, sinne oli myös hyvä pujahtaa pakoon, kun alkoi liikaa hirvittää.

Haistelujen ja murinan jälkeen piti vuorotellen sähistä hurjasti:
1292266.jpg

Ja vaania:
1292268.jpg

Ja pelotella ja läpsiä avarilla (naiset!):
1292269.jpg

Mutta kovasti oli myös hinku leikkimään, ja kohta mentiinkin ympäri kämppää peräkanaa. Illalla Vanilja hieman maukui ikäväänsä, mutta yön onneksi nukkui ihan hyvin. Meidän sängyssä kävi vieraita useampaankin otteeseen yön aikana, mutta taisivat tytöt enimmäkseen nukkua jossain muualla.

Alustavaa analyysiä: Vanilja on riiviömpi, kömpelömpi, parempi syömään, arempi ihmisiä kohtaan kuin Kaneli. Vanilja tykkää ilman muuta enemmän olla sylissä hellittävänä. Kanelin pitää päteä huomattavasti Vaniljaa enemmän :D Tutustumisleikeissäkin Kaneli oli aina Vaniljan yläpuolella; sohvalla, tuolilla, sängyllä, pöydällä tai vähintään varpaillaan ;) Reviiritietoinen neiti.

Mutta kaiken kaikkiaan sujuu hyvin. Kuvia laitan lisää myöhemmin.

Iloista ystävänpäivää kaikille kamuille, karvaisille ja vähemmän karvaisille :)