Päivä 45

paino 4130 g, vy 40 cm

 

Hienosti kyllä nousee paino edelleen! Vanilja lepäilee tosi paljon ja on edelleen nihkeä. Koko kissa laskeutuu kuin lehmän häntä, kun yrittää rapsutella selästä. Ja jos luulee, että kissaa voi silitellä, kun se makoilee nojatuolissa --turha luulo! Koko katti häipyy paikalta alta aikayksikön. Toivottavasti tämä on ohimenevää... Raskaanaolevan naisen oikkuja :)

Tänään oli madotuspäivä. Mirrixiä kitaan molemmille neidoille. Laitoin suoraan suuhun Vaniljalle varmuuden vuoksi, se kun on niin tarkka ruuastaan - hänen suorastaan yliluonnollinen vaistonsa kertoo, että nyt häntä yritetään myrkyttää, jos ruokaan erehtyy jotain lääkettä/vitamiineja piilottelemaan. Mutta Mirrix olikin sitten vissiin tosi pahaa. Koko kissa sai sellaisen sätkyn, että melkein kuolema tuli! No, saatiinhan se lääke sinn nieluun, mutta koville otti :O

Leipäilyasento on muutes Vaniljalla ihan täysin muuttunut. Ennen neiti makoili aika lailla vatsansa päällä, mutta nyt asento on kuin suora kopio Kanelin rötköttelyasennosta:

 

Alkaa vissiin massu olla hieman epämukava makoilualusta. No, näillä mennään taas. Tarkoituksena on alkaa suunnitella synnytyspesää ihan lähiaikoina... Jännää :)