Pari päivää sitten paukahti päälle Vanilja ensimmäinen kunnon kiima. Me ollaan naureskeltu murkkuparalle ihan häpeämättä -yksi meistä on kyllä myös ärsyyntynyt moisesta häiriöstä. Nimittäin Kaneli. Kun meteli käy liian sietämättömäksi, Kaneli tyynesti käy puraisemassa Vaniljaa niskasta. Vanilja on tietysti asiasta lähinnä mielissään :D

Kiiman merkit ovat Vaniljalla ihan ne tyypilliset. Kurinaa, urinaa, ulvontaa, hinkkausta, hankkausta, pyörimistä, parkumista, puskemista, pylly pystyssä kävelyä, takajalkojen polkemista, nuolemista, häntä sivuun ja pylly jälleen pystyyn. Ja e-hei, ruokaa?? Kuka haluaa ruokaa? Tässähän on SUURET asiat kyseessä, ei silloin voi syödä! Tyttö näyttää itsekin olevan toistaiseksi koko touhusta aika ällistynyt, mutta selvästi on hankala olo. Juuri kun haen kameran, pylly laskeutuu -jotain tyyliä sentään pitää vissiin olla!

1958588.jpg
Kiehnäystä...

1958587.jpg
... ympäri ja ympäri -ja ehkä ulos?? Pliiiis!

1958581.jpg
Tähän vähän omaa sulotuoksua.

1958583.jpg
Ja tähänkin. Ja joka paikkaan! Kai se Sulho mut nyt löytää? TULE JO!!

1958586.jpg
"Voi voii! PrrrGrrrMrrrr! Aaarrgghhh! Tänne päin!"

1958582.jpg
Makuukammarikatse :)

Jäädään siis seurailemaan tilannetta, hieman tutkitaan kiimatiheyttä ja sitten suunnataan sinne miehelään. Toivottavasti näitä kiimoja ei nyt ihan hirveän usein ole... ;)