Päivä 52

paino 4275 g, vy 41 cm

 

Nyt ollaan jo ihan synnytystunnelmissa. Kiertelin kaartelin kaupunkia viime viikolla, mukaan tarttui jo monenmoista. Tarvikelista: laatikko (iso); pitää kaivella autotallia, pehmusteet ja vuodealustat; vuodealustat on, pehmukkeiksi kaivan vanhaa patjaa ja pyyhkeitä, ell:n numero; ei vielä, käsien desinfiointiaine; on, betadine; on, kello; kännykän kello saa kelvata, paperia ja kyniä (mielellään valmiiksi jo sarakkeet); on, paitsi esitiedot on täyttämättä, vaaka; on, kamera ja ladatut akut; on -tosin lataus täytynee tarkistaa vielä lähempänä, paperia; on, hanskat; on, NutriPlussaa; on, vesiastia; löytyy, pyyhkeitä; on, roskis; on, maitovastiketta kaiken varalle; tilattu, pitäisi tulla hyvissä ajoin -jos ei tule, uuden ostoon. Onkohan tuossa kaikki... No, lisäillään, jos tarvetta ilmenee. Vanilja siskon synnytys oli sujunut vallan mallikkaasti, toivottavasti samoin käy meilläkin!

Olen tunnustellut pentuja massun läpi Vanilja sietokyvyn rajoissa. Kyllä olen mielestäni siellä liikettä jo tuntenut, vaikea tosin olla varma, kun kissakin hengittää välillä epätasaisesti. Tänään Vanilja möllötti keskellä sohvapöytää ja katselin sitä -ja mitä kummaa?! Massu pomppii ja nytkyy! Ihan varmasti siellä on pieniä pörriäisiä :D Oli aivan ihanaa seurailla liikkeitä!

Tänään Vaniljan massu oli löysällä, toivottavasti ei ollut kuin kertaluonteinen homma... Ei nyt haluais alkaa huolehtia mistään ylimääräisestä. Uskomatonta, että meillä on reilu viikon päästä varmaankin pen-tu-ja!