Me olemme klassisen kaavan mukainen perhe: kaksi lasta, omakotitalo (Keski-Suomessa), farmariauto, peräkärry -mutta koiran tilalla kaksi kissaa :)

Minä olen perheen Äiti. Ammatiltani olen terveydenhoitaja, mutta toistaiseksi teen uraa kotiäitinä -sijaisuuksia teen aina välillä. Toiminimen alla näperrän ystäväni kanssa koruja, siinä mieli lepää ja hartiat jumittuvat. Rakastan lukemista, pidän elokuvista ja musiikista. Intohimoni on italian opiskelu -che bella lingua! Matkakuumeeni on kroonistunut, sitä lääkitään aina ajoittain, kun aika ja rahavarat sen sallivat.

Perheen Isä on diplomi-insinööri, joka suunnittelee Nokian kännyköitä. Itse hän ei kyllä kännyköistä niin välitä, mutta uusi puhelin GPS:n kanssa sai kyllä kummasti posket punoittamaan... ;) Isä on innokas valokuvaaja ja luonnossa röytäjä. Mitä metsäisempää, sen parempi. Umpihankihiihto, surffaus ja pyöräily ovat jees. Muu aika kuluu elektroniikan ja sähkökitaran soiton parissa.

Poika on Siskon isoveli. Hän käy viidettä luokkaa. Poika on fiksu kuin mikä, todellinen luonnon ystävä ja tosi hyvä koulussa. Viime aikaisin innostus (dinosaurusten jälkeen) on kalat ja kalastus. Isona haaveilee muuttavansa lumien perässä Lappiin ja kalastelevansa siellä. Toistaiseksi hän tyytyy lukemaan asiasta kaikki kirjat, mitkä käsiinsä saa. Myös kevyempi lukeminen on pop, ja Legoja on huone täynnä. Poika harrastaa pianonsoittoa ja jalkapalloa. Sinisilmäinen koltiainen on ystävällinen ja hauska tyyppi. 

Tyttö on siis pikkusisko. Meidän kuopus aloitti nyt kolmannen luokan ja hyvin sujuu. Nauru on herkässä tällä neitosella, joka on empaattinen ja taitava ihan luonnostaan. Pitkänhuiskea typy, joka osaa myös ärmistää tarvittaessa. Tyttökin on innokas lukija, mutta prinsessajutut ovat myös aika ihania. Askartelu ja piirtäminen ovat mieluisia puuhia, huoneen siivous ei niinkään. Isona hänestä tulee ehkä tanssiva opettaja. Tyttö harrastaa pianonsoiton lisäksi taidekerhoa. Suloinen neiti kertakaikkiaan, lapsirakas ja näppärä!

Tällainen sakki sai siis lasten aloitteesta päähänsä, että kissa on saatava taloon. Nettiin vain ja selailemaan Apulan sivuja. Maatiaista etsittiin, mutta kuinkas sitten kävikään...? Ja mitä? Ai toinenkin kissa??