Tää viikottainen kuvien laittaminen kertoo itsellekin aika hyvin, kuinka nuo mukelot kasvaa. Tässä taas paljon poseerausta pentujen tyyliin :) Ensin ne oikeat 3 viikkoiskuvat Veneziasta ja Sorrentosta (huom. uudet viralliset nimet):

Sorrento eli Koistinen

Venezia eli Makkonen

Vielä eivät muksut pääse pesästä pois, vaikka yritys on hirmuinen. Kauaa tuossa ei kyllä enää nokka tuhise, niin lähellä tuo aidan ylitys on! Bi-coloureita ovat muuten molemmat, etenkin Venezialla on selvästi jo näkyvissä V väärinpäin kasvoilla -ja siniset ovat jo silmätkin!

Punnituskin sujuu jo lähes ilman ääniefektejä. Painot tänä aamuna:

Makkonen 449 g


Koistinen 500 g


Selkeästi enemmän on alkanut heilahdella tuo paino, päivällä ei välttämättä tule juurikaan lisäystä, mutta yön aikana on tullut sitten 20 g. Pääasia, että tulee -toki :)

Hillitön on häsläys pesässä. Pentuset kierivät ympäri koppaa ja purevat toisiaan vallan mallikkaasti korvista ja kaulasta. Vaniljakin saa osansa. Kävely on vielä hellyttävän vaappuvaa, mutta alkuviikkoon verrattuna se sujuu jo hyvinkin tyylikkäästi!


Sitten pari nassukuvaa <3 Ensin Koistinen:

Ja sitten Makkonen:

Kissan elkeet on jo molemmilla, esimerkiksi pesu on tärkeä osa päivittäisiä rutiineja :) Tässä Makkonen antaa näytteen.

No eiköhän tämä tältä erää riitä. Kiitos lämmin jälleen ihanista kommenteistanne -ja nimiehdotuksetkin olivat tosi kauniita :) Iloista alkavaa viikkoa jokaiselle!