Starring Lady Eowyn eli Vanilja

(FIN) SRK LO 78099
ragdoll, naaras
RAG n 03 ruskeanaamio bicolour
s. 22.11.2007

Heti kun saimme Kanelin (tammikuun 31. 2008), olimme varmoja, että kaveri täytyy saada. Aloinkin heti penkoa vanhoja tuttuja kissapalstoja yli ja ympäri. Mutta mikä on kun ei meinaa kissaa meille löytyä? Laajensin reviiriä ja kolusin jopa Suomi 24:n. Tätä rumbaa tanssittiin sitten useampi päivä. Soittelinkin parin pennun perään, mutta sopivaa ei vain tuntunut löytyvän. Joko olin myöhässä tai kissa olisi ollut liian kallis tai muuten vain ei meidän.

Olen oikeasti aina rakastanut ragdolleja ja pyhiä birmoja, ne vaan ovat jotenkin niin ihania. Hintatason tuntien en juuri elätellyt toiveita sellaisen saamisesta kuitenkaan. Kävin Apulan ilmoituksen takia kuitenkin katsomassa uudemman kerran ragdoll-neitiä Starring-kissalan kotisivuilla 5.2.2008. Ilmoituksessa lukenut "sijoitetaan" oli hieman hillinnyt intoani aiemmin. Ihailin kissatytön eli Lady Eowynin kuvaa pitkään ja sitten huikkasin siipalle, että mitäs nyt jos kuitenkin soittaisin edes tuonne ja kyselisin hieman. Isä oli heti ihan mukana -> puhelu Porvooseen. Ja niinhän se meni, kuten olimme arvelleetkin: kasvattaja kertoi, että mielellään edes yhdet pennut teettäisi tällä ladylla. Hui?! Ajatus pennuista oli yhtä aikaa aivan äärettömän upea ja ihan kamalan pelottava. Lupasin, että mietimme asiaa ja lopetin puhelun. Katsahdin Isään ja sain vastaukseksi ison hymyn. Totta kai sopii, otetaan vaan, kyllä me pennuista selvitään! Soitto takaisin kasvattajalle, ja asia lyötiin lukkoon. Ällistyttävää! Kaveri Kanelille ja PENTUJA! Vauvoja tosin odotellaan vasta noin vajaan vuoden päästä, eli ihan vielä ei kannata alkaa pidätellä hengitystä.

Sanomattakin selvä, että lapset olivat innoissaan. Ja mikä parasta, tätä neitiä ei tarvinnutkaan kauaa odotella. Jo reilun viikon kuluttua pöräytimme uljaalla autollamme Lahteen, josta saimme mukaamme suloisen ruskean bicolour ragdollin, Lady Eowynin. Kutsumanimeksi tuli pitkän harkinnan ja ulkopuolisen tuen avustuksella Vanilja.

Tässä kuva, jota kävin ihailemassa Starring-kissalan kotisivuilla:

1270718.jpg
kuva: Kati Vesakoivu

Vanilja ja velipojat:

1404601.jpg