Päivä 59

paino 4500 g, vy 43 cm


Nyt aletaan olla siinä vaiheessa raskautta, että henkilökunta on ihan jees Vaniljan mielestä. Kyllä kiitos, rapsutuksia! Vanilja tulee perässä ihan joka paikkaan, välillä silmät ihan ristissä päikkäreiden keskeytymisen takia: "Pitikö sun just NYT mennä vessaan, mä kun olin juuri unilla?!"

Eilen leikattiin rouvalta hieman vatsakarvaa ja pyyhittiin nisät ruokaöljyllä. Vanilja ei jostain syystä tykännyt hommasta lainkaan... ;) Pesäkin rakennettiin eilen valmiiksi. Sitä testattiin yhteistuumin Kaneli-tädin kanssa. Ilmeisesti ei ainakaan ole epämieluisa, joten ehkä sinne ne pennut vielä saadaan syntymään... Vielä Vanilja ei mainittavasti rakentele tai etsi pesää, kunhan rötköttelee massu pulleana aina jonkun jaloissa.

 

Kynsilakka täytyy lisätä tarvitaan -listalle, jotta saadaan pentuset merkittyä. Vanilja kyllä vihaa kaikkia hajuja (paitsi ruuan...), joten toivottavasti tuo lakan haju ei saa sitä mitenkään hylkimään pentuja. Kieltämättä jännittää jo aika lailla, etenkin kun mun assistentti lähtee työmatkalle juuri parahiksi ensi viikolla!! Vaniljan sisko oli kantanut 65 päivää, katsotaan miten meidän käy :)