Naukki ja Minttu ovat jo ystävystyneet. Tappelevat aina kun jaksavat ja yöllä ovat niin hellyydenkipeitä, että tunkeutuvat kirjaimellisesti suuhun. Koita siinä sitten nukkua. Ruokailu on aina yhtä säätöä. Mintun mielestä edelleenkin muut saavat parempaa ruokaa. Välillä neidit eivät syö yhtään, joskus syövät niin että napa raikaa. 

Meidänkin katit leikkivät jo pentujen kanssa niin että hirvittää. Vanilja enemmän.

    Minttukin on jo alkanut käyttää kiipeilypuuta (siellä käydään monet suursodat). Eräänä päivänä Minttu päätti katsella huoneistoa vähän hienommasta paikasta. Vessan ovi oli tietenkin täydellinen paikka sille. Naukki ei voinut muuta kuin ihmetellä vieressä.                                                   

Naukki: Mitä sä siinä kuvaat!! Sano muuten Mintulle että päästää muutkin välillä oven päälle!! Minttu: Ei vielä! Täällä on niin hauskaa! Pääsee linssiluteeksi. Oot vaan kade Naukki.

Aamuvenyttelyä.


Vanilja on (kuten kuvasta näkyy) jo hyvää pataa penskojen kanssa.Välillä rouva niitä nuoleekin.

Kanelikaan ei ole pekkaa pahempi. Ruokailun yhteydessä antaa kuitenkin sähinän säestyksellä penskoille turpaan.

Tälläinen tilanne on mahdollinen vain muutaman sekunnin ajan. Sen jälkeen Minttu lähtee varastelemaan meidän neitien ruokaa. Vaniljalta se joskus kerkeääkin noukkia pienen suupalan, mutta Kaneli murisee.

Emäntä jatkaa:

Käytimme pennut rokotuksilla tulevan äiskän kanssa ja hyvin sujui. Kumpikaan neitonen ei inahtanutkaan. Madotettu ollaan edelleen ahkerasti, nyt voisi varmaan jo pitää pidempäänkin taukoa.

Naukki painaa nyt jo 1800 g, Minttu sirpukkana tulee edelleen hieman perässä painolla 1450 g. Molemmat voivat mainiosti, ovat pentuja ihan parhaimmillaan! Nauttivat hellyydestä, kehräävät sylissä, puskevat ja juttelevat. Hieman toista tyyliä kuin noilla isommilla... Naukin vatsa on vieläkin vähän löysä, vaihdettiin jo raksutkin allergiamuonaan, se on helpottanut tilannetta hieman. Tarpeen mukaan nuo illan herkkupalat voi toki jättää kokonaankin pois, pääasia että liha maistuu!

Tarkoitus näillä näkymin olisi kotiuttaa nämä iki-ihanat mussukat ennen joulua. Uudessa paikassa onkin sitten koira, joten sopeutumista riittää... Harkinnassa on muutama kyläily uudessa kodissa ennen muuttoa. Sitä ennen voisi harjoittaa hajunsiirtoa. Karmeaa antaa pois nämä suloisuudet Onneksi pääsevät huippukotiin huippuemännän hoiviin!!