Olen koko viikon etsinyt kaveria Kanelille. Kaikki palstat on koluttu Apulasta Suomi 24:seen. Muutamaan paikkaan olen ottanut yhteyttäkin, mutta sopivaa ei vain löytynyt. Kunnes. (Aivan, siinä on "kunnes"!) Kävin uudelleen katsomassa Starring-kissalan sivuja Apulassa olleen ilmoituksen innostamana. Siellähän se neiti vielä oli myynnissä, ehdottoman ihastuttava ja suloinen ruskea bicolour ragdoll, Lady Eowyn. Katsokaa nyt miten kaunis:
 1270718.jpg
kuva: Kati Vesakoivu

Olen oikeasti aina rakastanut ragdolleja ja pyhiä birmoja, ne vaan ovat jotenkin niin ihania. Tätäkin kuvaa ihailin pitkään. Ja sitten huikkasin siipalle, että mitäs nyt jos kuitenkin soittaisin edes tuonne ja kyselisin hieman... Ilmoituksessa luki, että myydään/sijoitetaan, joten asiaa piti hieman selvennellä. Ja niinhän kasvattaja sitten kertoikin, että mielellään edes yhdet pennut teettäisi tällä ladylla. Hui?! Ajatus pennuista oli yhtä aikaa aivan äärettömän upea ja ihan kamalan pelottava. Lupasin, että mietimme asiaa ja lopetin puhelun. Katsahdin Isään ja sain vastaukseksi ison hymyn. Totta kai sopii, otetaan vaan, kyllä me pennuista selvitään! Soitto takaisin kasvattajalle, ja asia lyötiin lukkoon. HYVÄT IHMISET: Kaneli saa kaverin joka toistaiseksi tunnetaan nimellä Lady Eowyn -EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI: Me saadaan myös pentuja jossain vaiheessa :D

Aivan hurjan ihana juttu kertakaikkiaan! Kuinka tohkeissaan tästä nyt edes kehtaa olla...?! Ääh, jättäkää lukematta, jos alkaa oksettaa, mä riemuitsen ainakin ihan täysillä!!